Lidhje

BudizmiShqip

Meditimi dhe mënyra e jetesës Budiste

 Artist: Aloka, used with permission by the owners: Padmaloka Retreat Centre, all rights reserved

online meditators

Për Anglisht folësit që duan të meditojnë bashkë me njerëz të tjerë anembanë botës.

Padmaloka Retreat Centre

The Buddhist Centre

Wildmind

Free Buddhist Audio

Evropë

Oslo

Helsinki

Talin, Estoni

Stokolm

Dublin

Londër

Paris

Amsterdam

Gent

 

Sanghaloka

Krakovë

Moskë

Barcelonë

Stamboll