Kontakt

BudizmiShqip

Meditimi dhe mënyra e jetesës Budiste

 Artist: Aloka, used with permission by the owners: Padmaloka Retreat Centre, all rights reserved

Kjo është një iniciative për të krijuar lidhje midis Shqipëtarëve që janë të interesuar të mësojnë më shumë mbi Budizmin dhe praktikat Budiste, sidomos mbi Meditimin.

 

Për më shumë informacion, ju lutem kontaktoni duke përdorur formën e mëposhtme.