Mahasiddha

BudizmiShqip

Meditimi dhe mënyra e jetesës Budiste

 Artist: Aloka, used with permission by the owners: Padmaloka Retreat Centre, all rights reserved

 

Mahasiddha Machig Lhabdron, shekulli i 11

 

 

Të kuptosh esencën e vetëdijes...

Afroju asaj që të sjell neveri (apo që keni pështirë).

Ndihmo këdo që mendon se nuk mund ta ndihmosh.

Lër gjithçka ndaj së cilës ke krijuar vartësi.

Shko në vëndet që të frikësojnë, si p.sh. varrezat...

Bëhu i vëmëndshëm!

Zbulo Budën brënda vetes tënde!