Jake Green

BudizmiShqip

Meditimi dhe mënyra e jetesës Budiste

 Artist: Aloka, used with permission by the owners: Padmaloka Retreat Centre, all rights reserved

 

Jake Green, Revolver (2005)

 

 

Ka diçka mbi veten tuaj që ju nuk e dini.

Diçka që ju do të mohoni madje ekziston,

derisa të jetë tepër vonë për të bërë diçka në lidhje me të.

Ajo është arsyeja e vetme që ju zgjoheni në mëngjes,

e vetmja arsye që vuani bosin e ndyrë, gjakun, djersën dhe lotët.

Kjo është për shkak se ju dëshironi që njerëzit të dinë se sa të mirë,

tërheqës, bujarë, qesharakë, të egër dhe të zgjuar ju me të vërtetë jeni.

 

"Kini frikë prej meje ose më admironi,

por ju lutem mendoni se unë jam i veçantë."

 

Ne ndajmë një varësi. Ne jemi drogaxhinj miratimi.

Ne jemi të gjithë të interesuar në rrahjen e shpatullave dhe në orën e arit.

"Hip, hip, hoo - fucking - rah." Shifeni pak djalin e zgjuar me medalje,

duke llustruar trofeun e tij. Vazhdo të ndriçosh, ti diamant i çmendur.

Sepse ne jemi vetëm majmunë të mbështjellë me kostume,

duke lypur miratimin e të tjerëve.

 

Kuotë marrë nga filmi "Revolver" (2005) i Guy Ritchie