Hafiz

BudizmiShqip

 

Hafiz (1325/26–1389/90)

 

 

 

Edhe

Mbas

Kaq shumë kohe

Dielli nuk i thotë kurrë

Tokës

"Ti më ke borxh."

Shiko

Çfarë ndodh

Me një dashuri si kjo.

Ndriçon

Gjithë

Qiellin.

 

 

Meditimi dhe mënyra e jetesës Budiste

 Artist: Aloka, used with permission by the owners: Padmaloka Retreat Centre, all rights reserved